Algemeen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Algemeen

La Petite Montagne is een voormalige boerderij die is gebouwd in 1856 en in 1970 nog een flinke uitbreiding heeft gehad.
In 2002 heb ik deze boerderij gekocht en omgebouwd tot 2 groepsvakantieverblijven.

♦ Een ruime vriendelijk geprijsde vakantiewoning voor groepen tot en met 30 personen.
♦ Een eenvoudig groepsvakantieverblijf voor groepen tot en met 60 personen.

De vakantiewoning is door de comfortabele inrichting, 8 slaapkamers, recreatiekamer en 5 badkamers zeer geschikt voor families, (bedrijfs-)trainingen, etc.
Het eenvoudige groepsvakantieverbijf is zeer geschikt voor schoolgroepen (werkweken), verenigingsuitjes, fietsgroepen, etc.

Families die graag de woning willen gebruiken maar meer dan 30 personen hebben, kunnen ook beide lokaties samen huren. Een deel van de groep kan dan in het eenvoudige verblijf, de anderen in de vakantiewoning.

De naam van het verblijf is ontleent aan de naam van het centrum van het dorp waar ik geboren ben (het Twentse Lonneker). Een vrije vertaling van " 'n Bult ", leverde de naam La Petite Montagne op. Een naam die natuurlijk in het heuvellandschap van de Ardennen niet misstaat.

Voor beide lokaties geldt dat groepen die wellicht overlast gaan geven niet welkom zijn (overmatig alcoholgebruik, muziekinstallaties, etc.). Ik verhuur 2 groepsvakantieverblijven, geen feestzaal met overnachtingsmogelijkheid!!!
Als gevolg van meerdere vervelende ervaringen uit het verleden zijn voetbalelftallen en studentengroepen om die reden niet meer welkom.
Lees bij twijfel het huishoudelijk regelement.

Klik hier voor het huishoudelijk regelement
 


    

Share our website