het groepsvakantieverbijf/gite voor 60 personen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • het groepsvakantieverbijf/gite voor 60 personen

Het eenvoudige groepsvakantieverblijf is een zeer geschikte lokatie voor schoolkampen, jeugdbewegingen, verenigingsuitjes, vriendengroepen, etc.

Er is een 'permis d'urbanisme' (vergunning) voor de verhuur voor 60 personen.

De opzet van de lokatie is eenvoudig maar functioneel en betaalbaar. Aangezien er de laatste jaren veel van dit type verblijven is verdwenen, is de kans op een goede bezettingsgraad erg groot, zeker in combinatie met de bekendheid die de gite al heeft door 20 jaar verhuur.

De lokatie beschikt over een net sanitair, een goed uitgeruste keuken (met ruime kookgelegenheid voor groepen tot 60 personen), een ruime eet/leefruimte en 4 slaapzalen met stapelbedden voor respectievelijk 8, 14, 18 en 20 personen. De hele lokatie is voorzien van CV op basis van gas (propaan) en centrale brandmeldcentrale
Het sanitair heeft 6 wastafels (allemaal met koud en warm water), twee doucheruimtes met elk 3 douches (vaste warmwaterinstelling) en 5 toiletten.
Bij de centrale hal tussen de 4 slaapzalen in op de eerste verdieping, is nog één toilet.
Buiten is een ruime binenplaats en een speelveld (± 800m2).


Om de gite weer te mogen verhuren zullen de periodieke (veelal jaarlijkse) controles door de diverse keuringsinstanties gedaan moeten worden. dit gaat om onder andere brandkeuring door de brandweer, noodverlichting, brandblussers (nog geldig tot juni 2024), electra, gas, centrale brandmeldinstallatie, branddeuren.


Klik hier voor alle foto's van het groepsvakantieverblijf


 

 
 

Share our website