Nieuws/updates

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Nieuws/updates

Op deze pagina vindt u de laatste informatie over wijzigingen, verbouwingen, etc aan de accomodaties.

December 2016:
Ook de laatste toiletten zijn afgelopen week in gebruik genomen in de kampeerboerderij. Alle toiletten zijn nu door hangtoiletten vervangen.
verder zijn ook alle plafonds van de slaapzalen van de kampeerboerderij afgewerkt en geschilderd, alle muren zijn weer van een frisse nieuwe laag verf voorzien.September 2016:
De banken in de woonkamer van de vakantiewoning zijn vervangen door één grote bank waardoor er veel meer zitplaatsen beschikbaar zijn gekomen.
Door deze verbouwing is de TV ook verhuist en aan de muur komen te hangen.
 

25 juni 2016:
In de kampeerboerderij zijn de bovenste bedden nu voorzien van een demontabele beugel, zodat kleine kinderen er niet uit kunnen vallen. De beugels kunnen eenvoudig op aanvraag geplaatst worden.
Tevens zijn op 2 slaapzalen de stapelbedden voorzien van trapjes voor de bovenste bedden. Na de drukke zomerperiode volgen de andere 2 slaapzalen.
 

20 juni 2016;
3 van de 6 toiletten in de kampeerboerderij zijn vervangen door hangtoiletten, inclusief nieuwe vloerbetegeling.
Na de zomer (als de boerderij weer even niet bezet is) volgen de andere 3 toiletten.
 

Maart 2016;
Het trappenhuis in de kampeerboerderij heeft een nieuw plafond gekregen inclusief energiezuinige led-verlichting. Verder is het hele trappenhuis ook opnieuw in de verf gezet.

Februari 2016;
In de vakantiewoning is het warmwatervoorraadvat wat verwarmt werd door het verwarmingssysteem vervangen door een geiser. Deze kan alle warmwaterpunten in het huis gelijktijdig bedienen. De warmwatervoorraad is nu dus onuitputtelijk en de verwarming kan in de zomer uit omdat de warmwatervoorziening daar niet meer aan gekoppeld is. Minder stookkosten dus voor de gasten en natuurlijk een mindere belasting van het milieu.

29-01-2016;
Afgelopen maand de grote wastafel (met 5 koudwaterkranen)  in de kampeerboererij vervangen door 6 inbouwwastafels met elk koud en warm water. 2 wastafels zijn speciaal voor kinderen wat lager opgehangen.
Ook zijn alle deuren vervangen en samen met de kozijnen geschilderd in de kleuren zoals deze ook in de rest van de kampeerboerderij te vinden zijn.


20 December 2015;
nieuwe wokbranders voor de kampeerboerderij:


27 november 2015;
Afgelopen weken veel onderhoud/schilder werkzaamheden gedaan in de vakantiewoning. Op de eerste verdieping zijn 5 deuren en kozijnen vervangen door fraaie houten exemplaren, die beter bij de stijl van het huis passen. Komende week krijgen de doorgangen op zolder ook nieuwe houten deuren.

 
18 november 2015;
De centrale hal van het sanitair van de kampeerboerderij heeft een nieuw plafond gekregen. Tevens is er boven dit plafond alvast een nieuwe warmwaterleiding gelegd om zo binnenkort alle nieuwe wastafels aan te kunnen sluiten. Zodra de wastafels geleverd worden, kunnen ze worden gemonteerd; word vevolgd.

10 mei 2015;
Vorige maand is de recratiekamer van de vakantiewoning in gebruik genomen. Zover ik weet is er sindsdien nog geen dag voorbij gegaan dat de ruimte niet gebruikt is.
De recreatieruimte heeft de volgende spelen:
  • tafeltennis,
  • tafelvoetbal,
  • biljart,
  • mini-pool,
  • darten,
  • sjoelen.
 
      

4 Maart 2015;
Zolderkamer/speelkamer vakantiewoning:
Al het stucwerk zit in de nieuwe zolderkamer, ook het behang zit erin. Deze week starten we met het schilderen.
 
   
   
December 2014;
De zolder van de vakantiewoning wordt momenteel onder handen genomen. Het hele dak wordt voorzien van een 17 cm dikke isolatielaag, en daarna wordt de vrije ruimte omgebouwt tot een recreatiekamer. op de planning staan, een tafeltennistafel, een biljard, een tafelvoetbaltafel, een sjoelbak en een dartbord. Na de bezette periodes gaan we in februari weer verder.
 
 
   
   
    
 

Share our website