Vakantiewoning

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Vakantiewoning

De vakantiewoning is een ruime vriendelijk geprijsde accomodatie voor maximaal 30 personen.

Het huis beschikt over 8 ruime slaapkamers voorzien van boxspringbedden (eenvoudig te verschuiven voor zowel gebruik als twee-persoons bed of 2 één-persoonsbedden). De kamers zijn verdeeld in drie 3-persoons kamers, vier 4-persoons kamers en één 5-persoons kamer.
De keuken is zeer ruim van opzet en heeft 2 keukenblokken zodat u eenvoudig met meerdere groepsgenoten in de keuken kunt werken.
Het huis beschikt over 4 toiletten, 4 badkamers waarvan één met ligbad/douche en wastafel, twee met douche en wastafel en één met dubbele wasgelegenheid + een dubbele doucheruimte (5 douches in totaal).
Er is een ruime eetruimte (inclusief stereo-toren en TV).
De woonkamer heeft meerder bankstellen en is eveneens voorzien van TV. Beide TV’s zijn aangesloten op BelgacomTV. Hierbij ontvangt u onder andere NPO1, NPO2, NPO3, vrijwel alle vlaamse publieke en commerciële omroepen, eurosport, MTV, BBC, CNN, etc. Daarnaast worden ook alle wedstrijden van de (Belgische) Jupilerleauge rechtstreeks uitgezonden.
De entree beschikt over een ruime gardarobe.
Op de zolder is een grote recreatiekamer met: tafeltennistafel, biljard, tafelvoetbalspel, dartbord, sjoelbak en mini-pooltafel.

Het huis beschikt over WIFI en een LAN-aanshuiting voor internet.


Klik hier voor een gedetaillerde indeling/inventaris van de vakantiewoning 

De ruime privé-tuin beschikt naast een fantastisch uitzicht, over tuinmeubilair, een grote barbecue, een kinderspeeltoestel (schommels, glijbaan, klimtouw) en een petanque-baan (petanque ballen aanwezig). De tuin heeft de hele dag zowel een zon- als een schaduwzijde. De tuin is aan de straatzijde met een tuinhek af te sluiten zodat kleine kinderen/huisdieren niet zomaar de straat op kunnen (de tuin is ook verder geheel omheind).

Verder zijn er een geheel omheinde binnenplaats (400 m²) en een speelveld (800 m²).

Het meenemen van een huisdier is geen probleem, mits u deze niet op de bedden laat.

Klik hier voor alle foto's van de vakantiewoning

 
 

Share our website